Terminsstart 18 augusti


Posted on augusti 8th, by admin in Written Articles. No Comments

I år har sommaren bjudit på mer sol än vad man kunnat hoppas på. Det såg lite illa ut runt midsommar men sen blev det ju bättre. Men nu är det dags att damma av träningsdräkten igen och leta sig ner till dojon för ännu en termin med träning.

Under terminen kommer det finnas massor av träning och skoj. Vi fortsätter bl.a med grupp-bytar-veckan som nu går in på sitt tredje år. Tränar man alla pass under veckan får man en snygg tshirt. Kommer i september. Utöver det kommer det finnas många möjligheter till att åka på läger. så håll koll på kalendariet på hemsidan.

Träningstider
Träningstiderna är samma som under vårterminen, men om du har graderat till nytt bälte så kan du kanske ha bytt grupp och därmed tid. Alla tider hittar du här: http://www.alvsjojjk.org/?page_id=1313

Skulle det vara så att du eller ditt barn väljer att inte fortsätta träna med oss under hösten vore jag tacksam för om ni meddelade mig det. Detta så vi kan ta bort er från klubben mejllista o medlemsregister.

Träningsavgift

Om du inte bytt grupp eller träningsdag så är avgiften densamma som förra terminen. Alla avgifter hittar du här: http://www.alvsjojjk.org/?page_id=1313. Avgiften ska betalas senast 31 aug. Vårt plusgironummer är 6458627-4. Skriv ditt eller ditt barns namn + träningsgrupp som meddelande

Ny träningsdräkt
Behöver du köpa en ny träningsdräkt? Jag kommer att göra en beställning av dräkter innan terminen drar igång så att den kommer till oss så snabbt som möjligt efter terminsstarten. Dräkterna som finns är Empi (350-400 kr), Zanshin (600-800 kr) Shogun (1000-1200 kr) För barn rekommenderas alltid Empi som är den tunnaste och billigaste dräkten. Mejla mig på info@alvsjojjk.org om ni vill ha en ny dräkt. Sista beställningsdatum är torsdag 14 augusti.

Reklamdag lördag 23 augusti kl 12. samling vid dojon
Reklamdagen är klubbens viktigaste verktyg för att locka nya medlemmar. ca 25 % av alla nya barn kommer till oss för att dom sett en reklamlapp så det är viktigt att vi får ut vårt budskap. Svara på detta mejl om du kan komma förbi. Självklart får även föräldrar till barnen och knattarna hjälpa till.

Klubboverall
En del har efterfrågat den klubboverall vi tog hem i 2012. Den finns tyvärr inte i webshopen, den måste specialbeställas via en lista i dojon, och det måste vara minst 10 personer på listan för att vi ska beställa. Den kostar 550 kr och finns i storlekar både för barn och vuxna. Så vill du ha en egen overall skriv upp dig nästa gång du är i dojon eller mejla till mig.

Kommentarer inaktiverade.