130212 – Kai Camp i Örebro


Posted on februari 12th, by admin in Written Articles. No Comments

Förväntningarna inför lägret låg på en nivå där man undra om man skulle klara sig igenom första passet. Men det skulle visa sig helt i onödan.

Synd för Philip att behöva kasta in handduken redan på lördagsmorgonen p.g.a. sviterna av årets influensa men jag, Olav och Johnnie satte iväg vid 7tiden på morgonen och landa vid Sportpalatsets dojo i centrala Örebro med 20 minuters marginal till uppställning. Uppslutningen kändes som ett bantat sommarläger, kända ansikten överallt från Sveriges alla hörn i blandade åldrar.

Röd tråd genom hela lägret var olika former av randori och rolig fys genom att träna mycket slag och spark.

Om man var seg efter bilresan så suddades det ut snabbt. Handskar och benskydd på, första övningen var att sätta Kisami tski rakt på hakan på varandra och efter det så var man vaken. Röd tråd genom hela lägret var olika former av randori och rolig fys genom att träna mycket slag och spark. Lördagen avslutades med buffé på O’learys och söndagen fortsatte i samma fulla ös och avslutades av ett redigt crazy-pass med alla på mattan anförda av både David och Karin som turades om med intensiva övningar och en välbehövlig 15 minuters-stretch.

Nästa år så måste fler från Älvsjö åka, helt klart. Det var helt enkelt för roligt och lärorikt för att missa!

/Christer Björklund, 1 kyu

Lämna ett svar