Ungdomsläger 2024


Posted on september 25th, by admin in Written Articles. No Comments

Välkommen till Älvsjö jujutsuklubbs ungdomsläger.
För dig mellan 14 – 25 år.

Under en helg kommer du att få träna massor av jujutsu, rörlighetsträning samt umgås och ha kul med andra i din ålder. Inbjudna instruktörer är förbundsinstruktörerna Karin Ersson 5 dan och Johan Landgren 5 dan, men fler namn på instruktörer kan tillkomma.

Anmäl dig här
När?

Vi startar fredag 9 februari kl 18.00, (lördag kl 10) och slutar söndag 11 februari kl 15.00.

Var?

I Älvsjö jujutsuklubbs dojo. Götlundagatan 10 i Hagsätra.

Pris?

Vi tar 350 kr för hela lägret + 50 kr om du vill sova i dojon. Är du medlem i Älvsjö jujutsuklubb kostar lägret 100 kr.

Betalning sker till plusgiro 6458627-4. Märk betalning med ditt namn + Ungdomsläger. (senast 10 februari)

Hur hittar jag till dojon?

Adressen till dojon är Götlundagatan 10 i Hagsätra. (se karta).
Om du åker bil eller får skjuts av en förälder så ska ni åka mot Stockholmsmässan (Älvsjömässan). Där ska ni åka Huddingevägen (226) söderut i ca 1 km. Vid Mekonomen svänger ni av till höger, sen svänger ni höger igen för att köra under Huddingevägen ut på andra sidan. Sväng höger ytterligare en gång in på Ormkärrsvägen. Efter ca 100 meter tar ni höger (igen) in på Götlundagatan. Vår dojo ligger i det vita huset vid vändplatsen i slutet av vägen.

Om du åker tåg ska du åka pendeltåg och kliva av vid Älvsjö station. Därifrån åker du buss 143 mot Högdalen. Hållplatsen utanför dojon heter Älvsjöbadet och resan dit tar ca 5 minuter. Bussen stannar precis utanför det vita huset vi har dojon i.

Schema

Kommer senare

Mat

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ha en kiosk där man kan köpa sin frukost, lunch- och middagsmat. Men i närheten av dojon finns ICA och i dojon finns det ett stort kylskåp där man kan förvara sina saker. Vi har mikrovågsugn, kastruller och en kokplatta om man vill använda för eget bruk.

Dessutom finns det flera restauranger i närheten som serverar allt från pizza och hamburgare till mer ”finare mat”.

Ta med dig olika sorters träningskläder

Vi erbjuder även träning utanför dojon (men inomhus) i trappor och korridor så ett ombyte kläder/skor som tål att träna på smutsiga golv är bra att ha.

Anmäl dig här
Sova

Om du sover i dojon och har en luftmadrass, kom ihåg att ta med ett extra lakan att ha under madrassen. Det gör att det knarrar mindre på natten när man rör på sig. Knarrande madrasser är aldrig kul på läger.

Utöver träningen

Förutom träning så blir det mycket social samvaro. Det brukar spelas mycket spel så har du ett träd eller kortspel du tycker är kul är du välkommen att ta med det. Vi har även en TV man kan koppla in en Chrome cast i.

Kommentarer inaktiverade.