Ungdomsläger 2022


Posted on november 24th, by admin in Written Articles. No Comments

Välkommen till Älvsjö jujutsuklubbs ungdomsläger.
För dig mellan 14 – 25 år.

Under en helg kommer du att få träna massor av jujutsu, rörlighetsträning, massage samt umgås och ha kul med andra i din ålder. Inbjudna instruktörer är förbundsinstruktörerna David Gülger 5 dan och Johan Landgren 5 dan, B-instruktör Tess Linghoff 1 dan, men fler namn på instruktörer kan tillkomma.

Anmäl dig här
När?

Vi startar fredag 11 februari kl 18.00 och slutar söndag 13 februari kl 15.00.

Var?

I Älvsjö jujutsuklubbs dojo. Götlundagatan 10 i Hagsätra.

Pris?

Vi tar 350 kr för hela lägret + 50 kr om du vill sova i dojon. Kontant betalning på plats. Är du medlem i Älvsjö jujutsuklubb kostar lägret 100 kr.

Hur hittar jag till dojon?

Adressen till dojon är Götlundagatan 10 i Hagsätra. (se karta).
Om du åker bil eller får skjuts av en förälder så ska ni åka mot Stockholmsmässan (Älvsjömässan). Där ska ni åka Huddingevägen (226) söderut i ca 1 km. Vid Mekonomen svänger ni av till höger, sen svänger ni höger igen för att köra under Huddingevägen ut på andra sidan. Sväng höger ytterligare en gång in på Ormkärrsvägen. Efter ca 100 meter tar ni höger (igen) in på Götlundagatan. Vår dojo ligger i det vita huset vid vändplatsen i slutet av vägen.

Om du åker tåg ska du åka pendeltåg och kliva av vid Älvsjö station. Därifrån åker du buss 143 mot Högdalen. Hållplatsen utanför dojon heter Älvsjöbadet och resan dit tar ca 4 minuter. Bussen stannar precis utanför det vita huset vi har dojon i.

Schema

Kommer senare

Mat

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ha en kiosk där man kan köpa sin frukost, lunch- och middagsmat. Men i närheten av dojon finns ICA och i dojon finns det ett stort kylskåp där man kan förvara sina saker. Vi har mikrovågsugn, kastruller och en kokplatta om man vill använda för eget bruk.

Dessutom finns det flera restauranger i närheten som serverar allt från pizza och hamburgare till mer ”finare mat”.

Ta med dig olika sorters träningskläder

Vi erbjuder även träning utanför dojon (men inomhus) i trappor och korridor så ett ombyte kläder/skor som tål att träna på smutsiga golv är bra att ha.

Anmäl dig härKommentarer inaktiverade.