130427 – Bälteslägret avklarat


Posted on april 27th, by admin in Written Articles. No Comments

Så var säsongens bältesläger till ända. Ett läger som tyvärr fick planeras om i sista stund. Karin Ersson nybliven 5 dan och en av våra inbjudna instruktörer ringde mig på eftermiddagen dagen innan lägret för att berätta att hon insjuknat i lunginflammation. Mitt öra blev varmt av mobilen när den nyttjades för att ringa runt till alla tänkbara ersättare. Att få någon att ställa upp på ett heldagsläger kvällen innan det skulle bli av visade sig vara omöjligt. Men inte skulle jag låta eleverna få sämre träning för det. Vi hade ju kvar Linus Nilsson, 3 dan från Upplandsbro och jag själv som instruktörer. Schemat gjordes snabbt om så att vi tog alla pass med en lite lunchpaus i mitten.

35 träningssugna elever från 9 olika klubbar stod på mattan redo att svettas och ha kul. Riktigt skoj!

35 träningssugna elever från 9 olika klubbar stod på mattan redo att svettas och ha kul. Mycket bra uppslutning, riktigt skoj! Jag och Linus drillade eleverna hårt. Gå hit, dra dit, slå hårdare, titta inte i golvet, var uttryck som nyttjades. Men ju längre dagen led desto färre gånger behövde vi säga det och trots att svetten rann i pannorna så sjönk inte mungiporna hos eleverna.

Efter varje avslutat pass så fick vi som instruktörer en liten applåd av gruppen. Men jag vill istället kasta tillbaka applåden till eleverna. Ni lär oss instruktörer massor även om ni inte tror det. För att sno en grej från Hasse Greger: Det läger jag inte lär mig något av er elever, den dagen är det dags att sluta.

Tack för den här gången. Vi ses i höst igen!

/ Johan

Lämna ett svar