120806 – Höstterminen startar igen


Posted on augusti 6th, by admin in Written Articles. No Comments

Snart är ett långt sommarlov till ända och måndag 20 aug drar höstterminen igång igen. Har ni kompisar som vill provträna är dom välkomna fr.o.m måndag 27 aug.

Men ni behöver inte vänta tills 20 aug för att få träna. Alla vuxna kan smygstarta terminen med sommarträningen som har två träningar kvar. Dom är tisdag 7 aug och tisda 14 aug. träningen startar kl 1900.

12 aug kommer klubben besöka Gröna Lund. Alla medlemmar, barn och vuxna, får hänga på och roa sig hela dagen. Besöket betalas inte av klubben men det är alltid roligt att umgås utan för dojons väggar. Se bilder från förra årets besök på Grönan

18 aug är det reklamdag. För att klubben ska fortsätta växa är det viktigt att vi syns och sprider vårt namn. Förra året kom det rekordmånga (runt 15 st) vuxna, barn, samt deras föräldrar till reklamdagen. Hoppas det kommer lika många denna gång. Har du bil är det ett plus. Samling i dojon kl 12.

25 aug kl 13.00 ska vi ha en Jujutsu-Flash-mob. (flashmob = när en stor grupp människor plötsligt börjar dansa eller utföra tekniker tillsammans på en allmän plats och sedan lika plötsligt slutar) att arrangeras. Klubbar ifrån hela landet kommer att delta och självklart ska även Älvsjö ju-jutsuklubb att vara med! Vi behöver nu ha medlemmar som vill vara med och under fem minuter visa upp tekniker. Alla är välkomna att delta, knattar, mon och kyu, ju fler desto bättre!

Vet du redan nu att du kommer vara med skicka ett mejl till flashmobajjk@gmail.com eller kontakta Mimmi. Mer information om plats och när vi ska öva (så att det blir snyggt) kommer.
Det händer alltså massor i klubben redan i augusti och jag tror att resten av terminen kommer löpa på lika bra.
Varmt välkomna till en ny termin
/ Johan, Huvudinstruktör
Lämna ett svar