Events

Vi har de nya alternativen till aktivitet för svensexan / möhippan / kickoffen!

Möhippa / Svensexa

För de som vill lära sig självförsvar kan vi erbjuda en kortare variant av våra självförsvarskurser. Vi kan lära ut detta både till tjejer och killar. Lämplig tidsåtgång är ca 1 – 1,5 timmar)

Prislista:

Möhippa/svensexa: 150 kr/person (minsta totala avgiften för en grupp är dock 2000kr.)

Vad får man göra för att skydda sig? Vad säger lagen? Klicka här

För företag, kick-off, kurs Personligt skydd

Kombinera nästa konferens eller projektevenemang med självförsvarsutbildning och motion! Vi har erfarna instruktörer som vet hur man sparkar chefen på smalbenet.

Vad innehåller kursen?

Kursen innehåller såväl teori som övningar i självförsvar. Vi lär ut hur man förhåller sig för att undvika situationer och hur men hanterar en situation som kräver fysiskt självförsvar. Kursen omfattar ca 3 timmar.

Vilka kan delta?

Kursen kräver inga förkunskaper och vänder sig till alla oavsett fysiska förutsättningar.

Målet med kursen

Målet med kursen är att ge deltagaren en inblick i principer för självskydd samt en ökad självkänsla. En mycket viktig del i aktiviteten är att ge deltagaren en upplevelse samt skapa intresse för självförsvar. Efter genomförd aktivitet skall detagaren ha fått en ökad förståelse för självskydd och självförsvar.

Kursledare/instruktör

Specialutbildad behörig instruktör från Svenska ju-jutsuförbundet har ansvar för att utbildningen sker enligt Svenska ju-jutsuförbundets normer. Instruktören är graderad till lägst 3 dan svart bälte och godkänd elitinstruktör.

Anmäl intresse

Om intresse finns för att deltaga i just en sådan kurs hör av er till Johan Landgren, info@alvsjojujutsu.se eller telefon 0733-700 297.

Pris

900kr / pers. minst 8 deltagare.

Vad får man göra för att skydda sig? Vad säger lagen? Klicka här

Tack för en väl genomförd aktivitet!! Den har givit upphov till många diskussioner och skratt i gruppen! Mia Lewis, NCC Construction AB