Vår riktlinjer med hänvisning till Covid-19


Posted on augusti 21st, by admin in Written Articles. No Comments

Jujutsu är en idrott där man som utövare är nära varandra. Det går inte att göra något åt. Men med dessa regler så kan har vi gjort det vi kan för att minska risken för smitta samt att kunna bedriva verksamheten. 

  • För att få träna måste du vara fullt frisk. Känner du dig det minsta sjuk eller har symptom, som tex snuva, hosta eller halsont, måste du stanna hemma. Chansa inte. Vänta 48 timmar från det du känner dig frisk, sen är du välkommen tillbaka.
  • Byt om hemma om du kan. Men skydda träningskläderna mot smuts med ett par överdragskläder (träningsoverall mm) om det är möjligt. 
  • Varje elev måste tvätta händerna före och efter träning. Vi har köpt in både handtvätt och handsprit.
  • Vi kommer städa av mattan mellan varje träning.
  • Tvätta kläderna mellan träningarna. Använd bara dräkten en gång / träning.
  • Föräldrar samt övriga icke tränande får vänta utanför lokalen tills det att träningen är avslutad. Försök att lämna ert barn vid entrén om möjligt. Vi kommer ha stolar uppställda i korridoren utanför dojon för er som vill vänta inomhus.

Riksidrottsförbundet och FHM meddelar är att idrott där mycket närkontakt förekommer kan genomföras efter den 14 juni, så länge Folkhälsomyndighetens råd följs i övrigt, vilket vi gör med dessa regler.
Tillsammans får vi se till att följa detta och på så vis kunna ha en full termin utan avbrott.

Kommentarer inaktiverade.