210928 – Ny webshop för klubbtröjor

28th september

Nu lanserar vi en ny webshop för våra klubbtröjor. Ett lokalt tryckeri i Huddinge har fått förtroende att sköta om våra klubbsaker. Tidigare har vi haft Spreadshirt i Tyskland. Fördelar mot vårt gamla är just att det är svenskt och lokalt. Det underlättar vid eventuell kontakt vid beställning samt reklamation. Eftersom det är så nära kan man även åka dit och prova innan man köper.

För att hålla det enkelt har vi ett mindre sortiment bestående av tshirt (i eco-bomull), sweatshirt och hoodie. Allt finns i barn och vuxenstorlekar, herr och dammodeller. Vill du ha ditt eget namn på tröjan går det att lägga till vid beställning.

Till mångas stora glädje kommer vi även att ha träningsoverall (klubbjacka med byxor). Tidigare har den endast kunnat beställas minst 10 st samtidigt men nu finns den alltså i webshopen.

Du hittar webshopen på denna …


210922 – Nya c-instruktörer

22nd september

Under helgen 17-19 september deltog Mats och Milena på en instruktörskurs i Uppsala. Nu har dom fått C-licens och har därmed rätt att gradera folk upp till orange bälte. Stort grattis säger vi till dom.


210823 – Extragradering

23rd augusti

Söndag 22 aug hade vi en liten extragradering för Ossian som missade sin gradering innan sommarlovet. Ossian har tränat som knatte i 5 terminer och hade inga problem med teknikerna trots att han inte tränat något alls inför graderingen under lovet.

Stort grattis!


Graderingar vt-2021

31st maj

Lördag 29 maj hade vi graderingar för mon och ungdomar. Det var en historisk gradering för aldrig har vi sänt en gradering live på nätet. Rådande coronaregler satte tyvärr stopp för familj och bekanta att närvara i dojon men istället satte vi upp en bärbar dator och sände via TEAMS till inbjudna föräldrar. Flera har i efterhand sagt att det hela var mycket smidigt och kanske är detta något att fortsätta med om en farmor långt bort vill se vad sitt barnbarn gör på fritiden?

Följande elever har graderat till ny grad:

5 kyu gult bälteLova Sangwall, Ali Ayranci, Mikael Romanov, Eloise Brun

4 mon vit-orange bälteAlva Bonn, Linus Miranda, Elin Grüter, Ripley Daley

5 mon vit-gult bälteAlexia Hedman, Jesper Cedvén, Malte Lindqvist, Melker Olehag, Elise Lin

Glada ungdomar med nytt gult bälte

Monisar, nöjda efter en godkänd gradering


Välkommen på digitalt årsmöte 27 mars

9th mars

Lördagen den 27 mars kl.13:00 är det dags för Älvsjö Ju-jutsuklubbs årsmöte. Vi kommer förstås ha mötet digitalt, via Teams. Du loggar bara in på följande länk:

Klicka för att delta på mötet.Krånglar det så mejla till Staffan Magnusson cos.magnusson@gmail.com.

Vi ser gärna både medlemmar och barnens föräldrar på mötet. Alla åsikter är intressanta, även om du inte skulle ha rösträtt. Läs mer i bifogat dokument. Tycker du t.ex. att terminsavgifterna ska ändras? Ska klubben lägga mer pengar på läger, eller köpa in ny utrustning? Kom till mötet och tyck till.

Du behöver inte vara rädd för att bli invald i något om du inte vill. Om du däremot är intresserad av att hjälpa till på ett eller annat sätt kan du kontakta Staffan. Så här ser ansvarsposterna ut idag, alla poster kan väljas även om inte alla väljs på själva årsmötet (se …