Åtgärder kopplat till skärpta regler för Stockholm. Covid-19


Posted on oktober 29th, by admin in Written Articles. No Comments

Idag nåddes vi av beskedet att Folkhälsomyndigheten (FHM) bl.a avråder boende i Stockholm från att delta i idrottsträningar samt att undvika närkontakt med personer som man inte bor tillsammans med.
Det innebär dessvärre att vi är tvungna att stänga ner vår träning för alla elever som tränar i vuxengrupp. Detta gäller från nu och fram till 19 november då FHM ska utvärdera situationen med smitta av Covid-19 och då komma med nya besked.

Men FHM säger samtidigt att detta gäller dock inte idrottsträningar för barn. Så därför kommer vi fortsätta med våra barn och knatteträningar som vanligt efter det att höstlovet är slut. Vi är glada att barnen kan få fortsätta ha sin träning då det var många som blev besvikna i våras över att vi ställde in och dom då missade sin gradering.

Vi tycker dock att det är lika viktigt för vuxna som för barn att man har en regelbunden träning för att hålla sig i form och kommer därför att erbjuda utomhusträning. Som vi hade i våras. Ingen fysisk kontakt mellan de som tränar men med bra jujutsutekniker och svettiga övningar ändå. Vi tänker vara ute på Älvsjöbadet utanför vår träningslokal och vi tänker oss söndagar kl 14 som en bra tid. första träningen planerar vi till söndag 8 november kl 14.00. Kläder efter väder men självklart är det inte så kul om det ösregnar.

Information och anmälan till utetränigen sker via vår facebooksida: https://sv-se.facebook.com/AlvsjoJujutsuklubb. Där kommer vi lägga in ett inlägg om uteträningen och vill man delta så skriver man en kommentar på det inlägget. Blir träningen inställd pga väder eller att för få personer anmält sig är det på samma Facebook som vi meddelar detta.

Om alla i sin vanliga vardag ser till att följa FHMs rekommendationer får vi hoppas att dessa nya restriktioner inte blir långvariga och att vi snart får återgå till ordinarie träning.

Kommentarer inaktiverade.